Met betrekking tot innemende dames en het vergroten van troost, twee woorden worden normaal gesproken in de kleinste cirkels uitgedrukt. Dat zijn duidelijk Corner Office.

Oké, er zijn echt twee andere die we vandaag echt bespreken. Dit onderwerp is een beetje onze aanspraak op roem, en elk van die vijfsterrenaudits van verloofde dames van elke soort en huidskleur zal ons over het algemeen het meest interesseren. Dat zijn duidelijk Boobtape.

Hier in de buurt van de Ribald-blog dachten we dat het tijd was om je uit te leggen waarom dit zo belangrijk is, waarom wimpers op de borst superieur zijn aan conventionele beha’s. Alsof Kim Kardashian dit allemaal niet voldoende redelijk heeft gemaakt vanaf nu.

Als je minder energie en geld wilt investeren in stijlvolle, diepe nekken in het winkelcentrum, en meer tijd wilt besteden aan het zoeken naar strapless jurken en onopvallende tops om de emmer over te doen, dan is dit voor jou:

Het is dansbewijs
Racy Boezem Lift Tape geeft gebieden van kracht voor een hold die de hele avond blijft zitten. Het is dansveilig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het loskomt terwijl je op de vloer ligt. Het blijft zitten, hoe je ook bent. Ademend en zweetbestendig, boob tape geeft je een karakteristiek ogende vorm, zo voorzichtig dat het heel goed kan worden gedragen met ELKE strapless of onthullende jurk. Het doet verbazingwekkende dingen met overhemden, spaghettiwimpers, blote rug, zelfs huwelijkskleding.
Foutloos decolleté
Doe de loopband omhoog, gezien het feit dat de processie is begonnen. Verder koestert iedereen een evenement. Je bent heter en meer geaard met boob tape als basisapparaat. Voor meer bescheiden boezems lijkt het op het krijgen van een boezemlift zonder de vijfcijferige kosten en de opdringerige strategie. Voor enorme boezems kan het helpen om ze op de juiste manier te ondersteunen en vorm te geven. Borstband is een hypermodern stijlcomponent.
Geheime troost
Zoals we al zeiden, is het uitbreiden van troost hier van fundamenteel belang. Elke persoon die zei “pracht is kwelling” kent Naughty niet. Er geweldig uitzien moet net zo goed aanvoelen als huid.
Neem afscheid van lastige wimpers, ongeacht wat je draagt. U hoeft zich geen zorgen te maken over bh-wimpers als u naar de schouders kijkt en het gebrul van uw LBD neemt. Het hangt van jou af hoeveel tape je onder je jurk moet gebruiken, hoeveel boezem je moet blootleggen. Geen geklungel met snare-veranderingen of het gebruik van uw handen om te proberen uw boezems uit abnormale posities te halen.
Aanpassingsvermogen is belangrijk

U kunt tape voor meervoudig gebruik op uw hielen aanbrengen om te voorkomen dat schoenen schuren, of op elk lichaamsdeel om op te tillen en te fixeren. Tape is een kastbesparing, die ons helpt bij het vasthouden van onvolledige hechtingen en scheuren, en in ieder geval bij het vasthouden van beha-wimpers die zijn opgesteld als je gewoon een beha moet dragen. Er komen meer suggestieve items aan, dus er is over het algemeen een reactie, ongeacht wat je wilt. Maar op dit moment is borstband een beetje mevrouw alles. Koop het in beige, koop het in het donker, koop alles wat je echt wilt voor je huidskleur, of wat je vorm of cupmaat ook is. Na het kopen van borstband, hoeft u zich geen zorgen te maken over het vormen, alleen over de vervulling.

‘Hoe kon ze dat doen?’
Vraag je je af of je die oogverblindende erebaan-look ziet zonder duidelijke middelen om alles zo perfect op te zetten? Natuurlijk hebben we dat als geheel. Momenteel ben jij die persoon die anderen zullen bespreken. Draag wat je gelooft dat dankzij boob tape zou moeten zijn. Het is zelfs perfect onder een overhemd.
Beperking versus onmeetbaarheid
Hoe zit het met, we zien, gewone beha’s proberen meestal de boezems te beperken en het decolleté te verbergen. Zo werden ze voorgesteld, kijk maar eens naar de oude programma’s uit de jaren 50. Borstband vertegenwoordigt het omgekeerde: grenzeloosheid, kansen, verbetering, genieten van een werkelijk ongelooflijke levensstijl. Het maakt niet uit of je kiest voor gewaagde kledingstukken met open zijkanten, lage rug, hoofdstel of decolleté. Strapless, brede of brede nekgebieden hebben allemaal baat bij boob tape, niet bij conventionele beha’s.

De baan die blijft geven
Je draagt een BH, gooit hem in de kledingkrat en wast hem. Herkauwen, herkauwen. Borstzweep geeft je veel doelen terwijl je geleidelijk ontlaadt. Misschien vijf tot tien doelen voor elke worp. Probeer het eens, ontdek hoe lang je kunt draaien.
De vertrouwensfabrikant
Hoe meer tape, hoe meer zekerheid. Of aan de andere kant iets. Borstband impliceert kracht, absolute controle, de Incomparable Concealer ontmoet de Incomparable Revealer. Jij hebt de controle. Probeer een YouTube-instructieoefening, google een paar hints en bedrog. Ze zijn overal. Net als met al het andere, zorgt zorgvuldige discipline voor veelbelovende resultaten, dus probeer het een paar keer en je zult de expert zijn.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *