Uw keuze is waarschijnlijk gebaseerd op twee dingen. Ten eerste uw huidige uitrusting en hoe een nieuw product in uw huidige systeem zou passen, en ten tweede wat u denkt dat het beste bij uw behoeften past. Deze gids is bedoeld om uw opties uit te leggen om elke beslissing zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken.

dvd-speler

Dvd-spelers zijn nu al meer dan tien jaar bij ons en naderen het einde van hun leven. Hierdoor zijn de prijzen de laagste die ze ooit zijn geweest. Een dvd-speler kan worden gekocht voor ongeveer £ 30 en een dvd-recorder voor minder dan £ 100. Dvd’s zelf zijn al verkrijgbaar vanaf £ 3, terwijl nieuwe releases iets meer dan £ 10 kosten.

Een andere optie is om een ​​upscaling dvd-speler te kopen. Deze machines nemen de gegevens van de dvd en verhogen de resolutie, waardoor ze gratis de indruk van high definition geven. Er mag echter vanuit worden gegaan dat deze optie pas op korte termijn relevant zal zijn, aangezien het prijsverschil tussen een upscaling speler en een volwaardige Blu-Ray speler relatief klein is.

Blu-ray speler

Blu-ray-spelers betreden eindelijk de mainstream. Het heeft even geduurd, maar de prijzen beginnen redelijk te worden voor zowel speler als schijf, waardoor Blu-Ray een redelijke keuze is voor iedereen met een HDTV.

Helaas voor fabrikanten van Blu-ray-spelers lijkt het erop dat de fysieke opslag van gegevens de komende jaren zal worden vervangen door andere opties via Streamplayers.nl harde schijven of internetstreaming. Deze trend bootst die in computertechnologie na, waar cloudopslag van gegevens steeds vaker voorkomt, waardoor bestanden overal toegankelijk zijn zonder een fysieke container (zoals een SD-kaart, cd-rom, diskette of geheugenstick).

Digitale videorecorders (DVR’s)

Een DVR is zo’n apparaat dat kan worden beschouwd als de opvolger van Blu-Ray. Dit werkt door programma’s van de tv op te nemen op een harde schijf. Sky is een populaire aanbieder van DVR’s via zijn Sky+-service, maar stand-alone modellen kunnen ook worden gekocht voor gebruik met andere tv-bronnen. Het voordeel van deze apparaten is dat je direct na aanschaf kunt beginnen met opnemen, zonder dat je lege schijven of banden nodig hebt. Ze zijn echter beperkt in hun opslagruimte. Ze kunnen ook geen toegang verlenen tot inhoud die niet beschikbaar was voor weergave op de tv.

Apparaten voor videostreaming

Je zou kunnen stellen dat apparaten voor videostreaming de weg naar televisie zijn. Deze dozen maken verbinding met zowel een internetbron als uw televisie, waar ze een menuscherm weergeven van verschillende “kanalen” die in feite websites zijn. Door door deze kanalen te bladeren, kunt u inhoud vinden die via de internetverbinding wordt gestreamd en op uw tv-scherm wordt afgespeeld. Deze manier van het vinden van inhoud is belangrijker geworden naarmate de internetsnelheden gestaag zijn toegenomen. Na een paar jaar is het meer dan waarschijnlijk dat high-definition content in de meeste huizen naadloos wordt gestreamd. Deze ontwikkeling maakt de verkoop en verhuur van gloednieuwe films mogelijk, evenals inhoud van individuele uitgevers, YouTube en de huidige tv-kanalen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *