De meeste onroerendgoedbeheerders hebben een lijst met inspecties van faciliteitonderhoud voor de interne en buiten het gebouw, inclusief landschapsarchitectuur en parkeerplaatsen. Bekijk de items regelmatig in deze checklist. De reparatie wordt genoteerd en uitgevoerd om het onroerend goed bestrating reinigen te houden. In dit artikel richten we ons op het item op de checklist die het onderhoud van de parkeerplaats van de faciliteit vertegenwoordigt.

Asfaltverpakkingscontrole

1) asfaltafdichting

Waarom zou ik asfalt afdichten?

Afdichte asfaltverharding beschermt het oppervlak van de parkeerplaats tegen schade veroorzaakt door oxidatie en olie, olie, gas en zout. Het heeft ook het oppervlak weergeeft om de behoefte aan asfaltreparaties te minimaliseren om te voorkomen dat water in de scheuren valt. Als het niet goed wordt afgesloten, wordt de verpakkingsweg vrijgelaten en zal de deuk worden gevormd.

Na de installatie moet het asfalt om de twee jaar worden verzegeld, tussen zes maanden en een jaar, afhankelijk van de weersomstandigheden, verkeerspatronen en slijtage.

2) Crack opladen

Wat moet ik doen aan de scheuren in het asfalt?

Elk jaar moet de parkeerplaats worden gecontroleerd op asfaltscheuren. De afdichtingsscheur van het asfalt voorkomt dat vocht de structurele componenten van het oppervlak afbreekt. Voor asfaltscheuren kleiner dan 1 inch, kunt u afdichtingsjassen gebruiken. Scheuren die deze dimensies overschrijden, moeten echter worden toegepast op de kraakcontractant.

Om dit noodzakelijke onderhoud uit te voeren, moet u al het puin kraken, inclusief losse asfalt, vegetatie en andere vreemde voorwerpen. Als de krakende giller wordt aangebracht en ingesteld, moet de verpakkingsweg correct worden verzegeld voor definitieve bescherming.

3) Pitreparatie

Waarom wordt de deuk gevormd?

De deuk treedt op wanneer het water het asfaltpakket binnendringt door de scheur op het oppervlak. Samen met slijtage wordt de grond onder de scheur zacht en creƫert uiteindelijk depressie. Na verloop van tijd lost en lost ze grind, zand en stenen op en ontbindt ze (grind, zand en steen).

In de noordelijke provincies zijn asfaltvlekken die in de winter worden toegepast meestal niet zo goed als kuilen die voor warme maanden worden gerepareerd. Door de zachte temperatuur van Florida kan de kuil bijna het hele jaar door worden voltooid.

4) Vervanging van asfaltverpakking

Wanneer moet ik de asfaltverpakkingsweg vervangen?

Het is een betere financiƫle beslissing om mensen die al vele jaren geen asfaltverpakkingservaring hebben, volledig te vervangen of volledig te vervangen vanwege reparatiekosten. Er is een plek waar experts werken.

Na verloop van tijd zullen zelfs goed beheerde parkeerplaatsen uiteindelijk verslechteren en moeten ze worden vervangen. Asphalt -experts analyseren het hele gebied van de huidige omstandigheden. Enkele andere factoren om te overwegen zijn de problemen veroorzaakt door drainage, verkeersbelastingen en landschapsarchitectuur. Het is bijvoorbeeld een grote boom zoals een grote boom met wortels onder de verpakkingsdiagram.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *