Bevallen met hypnose wordt nu door veel toekomstige moeders gebruikt om hun angst weg te nemen. Als je moeder gaat worden, dan is het heel gewoon dat je in paniek raakt als je denkt aan weeën en bevalling. Het hele proces wordt een beangstigende gebeurtenis. Maar als je hypnose gebruikt voor de bevalling, kun je de fobie overwinnen. Met behulp van hypnose kun je de angst en pijn in verband met het geboorteproces bijna volledig wegnemen. Hypnose heeft in menig therapeutisch vakgebied zijn plaats verdiend.

Hypnose is eigenzinnig. Een hypnotiseur is slechts een gids. In werkelijkheid bent u het die besluit de staat binnen te gaan en daar zo lang te blijven als u wilt. Je zou gewoon de bereidheid en het geloof in je moeten hebben. Je kunt zo lang in die staat blijven als je wilt en eruit komen zodra je wilt. U hoeft niet bang te zijn dat u tijdens uw hypnotische ambtstermijn ertoe wordt gebracht informatie vrij te geven die schadelijk voor u kan zijn. Dit is absoluut onzin. Je kunt niet gedwongen worden om iets te doen wat je niet wilt. Hoe sterker je wil, hoe gemakkelijker je hypnose kunt gebruiken. En ja, hypnose en lichaam voorbereiden op bevalling heeft niets te maken met religie of daartegen. Het is gewoon een gemoedstoestand.

Hypnose-bevalling wordt gebruikt door patiënten die allergisch zijn voor anesthesie, waardoor ze geen enkele operatie kunnen ondergaan. Moeders die een bevalling onder hypnose gebruiken, ervaren een meer ontspannen bevalling, of het nu gaat om een enkele geboorte of een meerling. Hypnose leert de moeder zich te ontspannen en maakt de geest leeg om alle gevoelens van angst en ongemak te elimineren. Zoals ze zeggen, het zit allemaal in de geest. Als het je lukt om met behulp van hypnose de kritische bewuste geest te omzeilen, kun je je innerlijke geest er echt van overtuigen dat het geboorteproces comfortabel zal zijn en je enorm veel vreugde zal schenken.

Hypnose-bevalling leert de toekomstige moeder in feite hoe ze in een staat van zelfhypnose kan komen. Het bevallingsproces wordt behandeld als een positieve gebeurtenis. De moeder neemt de volledige controle over haar lichaam en vertrouwt op het vermogen van haar lichaam om gemakkelijk te bevallen. Ze traint haar geest om zich precies zo te gedragen als ze wil. Zo worden er minder medicijnen toegediend aan de moeder, wat gezond is voor zowel de moeder als het kind. Als een aanstaande moeder zelfhypnose gebruikt voor haar eerste kind, zal ze dat altijd doen voor de opeenvolgende geboorten. Je zou in eerste instantie het gevoel kunnen hebben dat je het niet zult kunnen. Maar uiteindelijk zul je jezelf verrassen met je eigen wil. Bevalling met hypnose is een positieve methode en moet waar mogelijk worden gebruikt.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *