De voordelen van warm water: Als water de adem van het leven is, als alles een nutteloze noodzaak is, dan is geen warm water dat iets boven lauwwarm is verwarmd ongetwijfeld een zegen voor gezonde wezens. De voordelen van het drinken ervan zijn talrijk, en van gewichtsverlies tot reuma, warm water is een van de meest natuurlijke en veiligste manieren om gezond te blijven. Als je ‘s ochtends wakker wordt en warm water drinkt, reinigt het je systeem, houdt het je spijsverteringskanaal in goede conditie en verwijdert het in het algemeen gifstoffen uit je lichaam die zich kunnen ophopen en kanker en hart- en vaatziekten kunnen veroorzaken. Het helpt ook de huid te regenereren, mentale stress te verminderen en bloeddrukproblemen onder controle te houden. Ten slotte kan het worden gemengd met fruitextracten en sappen, waardoor een verscheidenheid aan smaken mogelijk is zonder de minste vermindering van de voedingswaarde.

Voordelen van pinda’s: ‘Peanuts’ is misschien een clichématige manier om iets als triviaal af te doen, maar pinda’s zijn verre van dat. Rijk aan vitamine E, verschillende antioxidanten en polyfenolen, pinda’s zijn ideaal voor mensen met een lage conditie die op natuurlijke wijze energie willen opdoen en voor mensen die herstellen van een ongeluk of ziekte. Het bevat ook veel calcium, waardoor het bijzonder geschikt is voor kinderen en adolescenten die een gezonde botgroei willen versnellen en behouden. Op de lange termijn zal een uitgebalanceerd dieet van pinda’s uiteindelijk helpen bij het opbouwen van immuniteit en het verlagen van uw risico op kanker en hartaandoeningen. Ten slotte kunnen pinda’s in vele vormen worden gegeten: rauw, geroosterd en gemalen als boter. Pinda’s zijn een gemakkelijke aanvulling op elk dieet, ongeacht de gelegenheid.

Het is een gezondheidsvoedingsdeskundige en heeft door de jaren heen als voedingsdeskundige gewerkt in een aantal gerenommeerde ziekenhuizen! Hij blijft het leuk vinden om de effecten van voeding op het lichaam te bestuderen en heeft het nu tot zijn missie gemaakt om die informatie met anderen te delen.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *