Het kiezen van winkelrekken en winkelinrichting is een belangrijk onderdeel van elke detailhandel. Of u nu een nieuw bedrijf start, gebouwen verhuist of reparaties uitvoert, het kiezen van de juiste stellingkast kan het verschil maken tussen een efficiƫnte, overzichtelijke winkel en een lastige verspilling van ruimte. Het is belangrijk om uw rekken van begin tot eind te plannen om de beste resultaten voor uw bedrijf te krijgen zonder geld of tijd te verspillen.

U kunt er het beste vanaf het begin uw winkelschapverkopers bij betrekken. Een goede leverancier kan u helpen bij het plannen van uw lay-out en advies geven over de inventaris die zij aanbieden. Organiseer uw winkel door deze stappen te volgen:

Begin met uw budget en krijg duidelijk welke aspecten van uw winkel de hoogste prioriteit hebben, zoals productdisplays, showroomdisplays, opslag of servicebalies.

Beslis of je gebruikte winkelstellingen nodig hebt die passen bij je bestaande units, of dat je nieuwe winkelinrichting nodig hebt die een ander doel zal dienen of in je nieuwe ruimte past.

Vind de beste locatie en configuratie voor de rekken in uw ruimte om een duidelijk zicht op de winkel te garanderen vanaf de servicebalie en deuren en doorstroom naar de winkelvloer.

bijv. hoge of lage gondola-rekken voor eilandrekken, wandrekken, hoekvakken, ophangplanken om producten op verschillende hoogtes op te hangen, koelmeubels voor gekoelde en verse producten, tijdschriftenrekken, bakken, enz.

Identificeer lastige delen van uw winkel die mogelijk extra planning vereisen om de ruimte optimaal te benutten, zoals kolommen of doodlopende wegen.

Vergeet de plankaccessoires niet! Epos-ticketstrips, schapverdelers en meer helpen producten georganiseerd te houden en gemakkelijk bij te vullen.

Mogelijk hebt u ook stellingen en opslagruimtes nodig voor uw magazijn of opslagruimte. Veel winkelrekbedrijven bieden goedkope opties zoals palletstellingen om de inventaris achter de schermen te helpen organiseren.

Zoek uit of uw winkelschapleverancier uw producten kan verzenden en assembleren. Zo niet, kijk dan of je het zelf kunt configureren.
Of u nu een hele winkel renoveert of simpelweg extra schapruimte toevoegt aan een bestaande stellingconfiguratie, houd altijd voor ogen hoe u elk product het beste kunt uitstallen en maak optimaal gebruik van de ruimte.

Een ervaren leverancier van winkelschappen kan u helpen bij het plannen en uitvoeren van winkelverbeteringen van begin tot eind, van planning tot montage, zodat u hun expertise en kennis kunt gebruiken om geweldige winkellay-outs te creƫren.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *